Training Loopbaan oriëntatie voor mbo'ers

Investeer in je inzetbaarheid, vergroot je kansen

Doelgroep:

medewerkers met een opleiding t/m mbo niveau, die hun huidige werk al geruime tijd doen. Door veranderingen in het werk of in de omgeving moeten zij zich voor de nabije toekomst gaan oriënteren op een andere baan.

Inhoud:

aan bod komt; bewustwording, waarom zou je nu al in actie komen? Het nut van diploma's en je eigen sterke kanten goed in beeld hebben. Wat er te koop is (aan werk) in de wereld en wat haalbare stappen zijn. Wat kan de werkgever doen en wat moet je zelf doen. Het nut van een kop koffie.

Aanpak:

We starten met een eerlijk beeld over de veranderingen, dan gaan we aan de slag met de vraag: gegeven die veranderingen, wat zou jij willen dat er gaat gebeuren met jouw loopbaan? Wat vraagt dat van jou en wat kost het je als je nu (n)iets doet? We schetsen een concreet beeld van de arbeidsmarkt, brengen gezamenlijk in kaart waar de deelnemer nu staat en met welke cursus(sen) hij of zij een volgende stap kan maken. Nieuwgierigheid naar andere afdelingen of organisaties wordt gestimuleerd.

Praktische informatie:

  • Deze training duurt 3 dagdelen en kent 2 tussentijdse contactmomenten
  • De training kan worden uitgebreid met een oriënterend werkbezoek aan een of twee bedrijven of organisaties (niet in prijs inbegrepen)
  • Geschikt voor groepen van 10 tot 18 deelnemers

Van uw medewerkers communicatie experts maken?
Vraag meteen een offerte aan!

  • Een gedegen aanpak gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
  • Praktisch advies over hoe u het beste het potentieel kunt ontsluiten

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Telefoon (verplicht)