over ons

In onze visie ontstaat groei in verbinding. Samenwerking staat dan ook centraal in alles wat we doen.

Michael Oskam

Edwin Zoetemeijer

Jacqueline Doomen

Samenwerking

Oskam Organisatieadvies beschikt over een aantal specialismen. Indien uw vraag dit vereist, werken wij samen met een netwerk van professionals. In deze samenwerking zijn kwaliteit, toegevoegde waarde en plezier belangrijk voor ons. Dus werken wij samen met mensen die goed zijn in hun vak, continuïteit bieden en met wie het leuk is om samen te werken!

De samenwerkingspartners van Oskam Organisatieadvies:

Wendy en Maaike,
Veranderbegeleiders van: Gewoonaandeslag

Arne Sybren Postma,
trainings-assessmentacteur: arnesybrenpostma.nl

Maurice van Dijk,
(loopbaan)coach en trainer: deherenvanwerk

Harriet Walinga,
Trainings- en assessmentactrice: harrietwalinga

Barbara Oppelaar
assesment- en trainingsactrice: ervarea

Corrie van Nieuwkerk,
Trainings- en assessmentactrice: actereninbedrijf

Onze visie:
Groei ontstaat door verbinding

Het logo is een gestyleerde weergave van een dubbele Koru. De Koru, een ontluikend varenblad, is een symbool vanuit de Maori cultuur in Nieuw Zeeland.

Het representeert een nieuwe start, groei en ontwikkeling. De dubbele Koru staat voor een gezamenlijke groei; twee levens die zich samen ontwikkelen.

In onze visie ontstaat groei in verbinding en staat samenwerking centraal in alles wat we doen. We trekken (tijdelijk) samen met u op en dat levert een ieder groei op.

Oskam Organisatieadvies: een Maatschappelijk Betrokken Organisatie

Oskam Organisatieadvies ervaart een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo kunnen enkele maatschappelijke organisaties en goede doelen, om niet of tegen zeer gereduceerd tarief, gebruik maken van onze expertise.

Daarnaast komt onze verantwoordelijkheid tot uitdrukking in de groene hosting van deze website. Tot slot ondersteunt Oskam Organisatieadvies jaarlijks enkele projecten op financiële wijze. Sinds 2018 is Michael Oskam bestuurslid van stichting Kafountine en ondersteunt Oskam Organisatieadvies dit goede doel op structurele wijze. Daarnaast leveren wij onder meer een financiële bijdrage aan de Samenloop voor Hoop te Zoetermeer.